Over Arie Nugteren

Na de middelbare school en een technische opleiding ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de weg- en waterbouw bij een bedrijf in Alkmaar.
In verband met een opkomende slechtziendheid (juveniele macula degeneratie) heb ik gekozen voor een omscholing tot fysiotherapeut. De opleiding  aan de Academie voor Fysiotherapie in Leiden met goed gevolg afgerond in 1984 (waar blijft de tijd).

Het beroep fysiotherapeut sinds 1985 met veel plezier uitgeoefend als lid van een maatschap voor fysiotherapie in Rotterdam, wijk Oude Noorden (geboortegrond van Rotterdamse iconen Coen Moulijn en Wim Jansen). Naast mijn werk als fysiotherapeut heb ik de 5-jarige post-HBO opleiding tot osteopaat gevolgd aan de International Academy for Osteopathy. Sinds 1 april 2006 ben ik als osteopaat werkzaam in mijn eigen praktijk in Dordrecht.

Mijn wiegje stond ooit in Amsterdam, in 1951, ik ben gelukkig getrouwd met Margot en de trotse vader van Willem en Effie. Effie verzorgt sinds enige tijd de inschrijving van en verdere contacten met patiënten en kunt u dus via mail of telefoon tegenkomen.

osteopaat dordrecht